Народна странка

Гајић: Гласајте за коалицију „Народна листа – кључ за победу“, ми смо једина патриотска и демократска опозиција

Гајић: Гласајте за коалицију „Народна листа – кључ за победу“, ми смо једина патриотска и демократска опозиција

Председник Народне странке и кандидат за градоначелника Београда коалиције „Народна листа – кључ за победу“ Владимир Гајић позвао је данас Београђане да у недељу, 2. јуна, гласају за ту листу под бројем осам и да широм Србије гласају за Народну странку и коалиције у којима наступа на изборима.

„Ми смо једина права патриотска и демократска опозиција, и у Београду и широм Србије. Гарантујемо да се једнако боримо и за националне и за демократске вредности, јер су то две ствари које не могу да се одвајају и Србија има шансу да крене напред само ако се њих једнако придржавамо“, рекао је Гајић у Кнез Михаиловој улици у центру Београда, где је коалиција „Народна листа – кључ за победу“ поставила штандове и разговарала са грађанима.

Ту коалицију у Београду чине Народна странка, Нова Србија и Покрет Живим за Србију.

„Обећавамо да ћемо држати реч и да ћемо и после избора говорити исто што и у кампањи и да ћемо спроводити у дело оно што смо обећали ако нам грађани укажу поверење да будемо на власти у локалним самоуправама“, рекао је Гајић.

„Излазимо на изборе за Скупштину Београда као и на изборе у београдским општинама Стари град, Врачар, Звездара, Земун, Раковица, Вождовац, Младеновац и Лазаревац. Народна странка ће на изборе изаћи и у Новом Саду, Нишу, Чачку, Ужицу, Ваљеву, Кладову, Пожаревцу, Јагодини, Бољевцу…“, додао је Гајић.

Гајић је навео да ће Народна странка у неким градовима и општинама наступити  самостално, а негде у коалицијама, и доадао да су локални одбори имали слободу приликом склапања коалиција и избора коалиционих партнера.