Народна странка

Гајић директору РГЗ Драшковићу: Чијим новцем плаћате кампању против мене?

Гајић директору РГЗ Драшковићу: Чијим новцем плаћате кампању против мене?

Председник Народне странке и кандидат за градоначелника Београда коалиције „Народна листа – кључ за победу“ Владимир Гајић позвао је данас директора Републичког геодетског завода Борка Драшковића да одговори ко је и чијим новцем платио кампању РГЗ на друштвеним мрежама против Гајића.

„Чијим новцем се плаћа ова кампања, да ли Драшковић лично плаћа маркетиншку агенцију да води рат против мене или се кампања плаћа из буџета који пуне сви грађани“, рекао је Гајић испред просторија РГЗ.

Гајић је упитао да ли је ико икада чуо да било која државна служба ангажује професионалну маркетиншку агенцију за обрачун са грађанима или са кандидатима на изборима, и додао да он никада није чуо да се то икада догодило у Србији.  

„Драшковић је моју критику рада Катастра доживео лично, па је ангажовао очигледно професионалну маркетиншку агенцију која води полемику са мном преко налога на мрежи Икс, а снимили су и професионални маркетиншки спот и објавили га на Инстаграму и у том споту су ме назвали лажовом“, рекао је Гајић.

Гајић је истакао да Катастар има милион и по нерешених предмета у Београду и да је то држава у држави у којој важи принцип „кадија те тужи, кадија ти суди“.

„Грађани више немају приступ у Катастар и не могу да уђу и обаве увид у своје предмете или добију било какво обавештење, него морају да ангажују адвоката, што значи да им је РГЗ наметнуо нове трошкове“, рекао је Гајић.

„Ако будемо учествовали у градској власти, учинићемо све да то променимо, вратићемо Катастар грађанима и неће РГЗ неће водити бахати директор Драшковић“, навео је Гајић.

Гајић је рекао да је у последње време „затрпан информацијама изнутра“.

„Запослени стручни људи у Катастру ми се лично извињавају због начина на који се РГЗ опходи према мени и наводе да је стање у Катастру много горе од онога што сам јавно рекао“, закључио је Гајић.