Народна странка

Омладина Народне странке Београда: Сладоледом против неукуса!

Омладина Народне странке Београда: Сладоледом против неукуса!

Омладина Народне странке Београда одлучила је да улепша дан радницима Јавног осветљења тако што су им је донела сладоледе и хладне сокове.

Радници Јавног осветљења се, осим са врућином, боре и са осећајем бесмисла јер постављају новогодишњу расвету при температури од 30 степени Целзијуса у септембру, док још траје лето.  

Радници су са осмехом прихватили овај гест.

Питамо градску власт да ли је нормално да новогодишња расвета стоји дуже од шест месеци, да буде постављена лети, као и да стигне до делова града до којих још увек није стигао ни канализациони систем.

Омладина Народне странке Београда истиче да је ово једна од ретких ствари која је под напредњачком влашћу урађена и пре рока и са нестрпљењем ишчекује новогодишњу јелку, али не њен изглед него њену цену, коју ће по свој прилици  платити из фондова добијених ускраћивањем социјалне помоћи за најугроженије Београђане.

„Тренутна власт очигледно жури да постави новогодишњу расвету, јер је већини Београђана због њихове нестручности и бахатости одавно пао мрак на очи. Ово неће учинити наше животе бољим, а ни наш град лепшим. Београд није Дизниленд, нити би то требало да постане, већ град са дугом традицијом и душом, коју садашња градска власт очигледно не може да сагледа“, изјавила је чланица Омладине Народне странке Тамара Петровић.

Уместо кичастих украса који скупо коштају и не привлаче никакве туристе на недељу дана, указујемо нестручној власти да је највећа инвестиција улагање у младе људе, који због непостојања слуха за њихове потребе, заувек одлазе из Србије.