Народна странка

Јовановић: Чекајући метро, грађани добили летеће аутомобиле

Јовановић: Чекајући метро, грађани добили летеће аутомобиле

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић изјавио је данас да најава председника Србије Александра Вучића о производњи летећих аутомобила у Србији изазива озбиљну забринутост у погледу његовог капацитета да обавља највишу државну функцију.

„У Србији, нажалост, аутомобили већ лете у ваздух због обрачуна криминалних кланова који је букнуо под влашћу СНС-а. Нисам сигуран да је председник на то мислио и да је спреман да тим поводом нешто уради“, рекао је Јовановић телевизији Наша.

Јовановић, који је и заменик шефа одборничке групе "Савез за Србију" у Скупштини Београда, упитао је председника Републике и градоначелника Београда да ли најава о производњи летећих аутомобила у Србији значи одустајање од пројекта метроа или намеравају да комбинују та два вида саобраћаја.

„Позивам државне органе да престану са бесмисленим спиновањем, јер од тога народ нема ништа нити ће иком у Србији бити боље, осим таквим људима на власти“, рекао је Јовановић.

Јовановић је истакао да се Народна странка залаже за претходну медицинску евалуацију свих кандидата за јавне функције у Србији.