Народна странка

Алексић у Крушевцу отворио канцеларију народног посланика

Алексић у Крушевцу отворио канцеларију народног посланика

Шеф посланичке групе Народне странке Мирослав Алексић отворио је данас у Крушевцу канцеларију народног посланика у којој ће сваког првог четвртка у месецу разговарати са грађанима.

„Позивам грађане да дођу и изнесу своје проблеме и ми ћемо се у скупштини заузети за њихово решавање. Народ до сада није имао никакве користи од посланика у једнопартијској скупштини. Посланици СНС-а из Крушевца су главни ботови режима и њихов задатак је да нападају опозицију као да је опозиција на власти, а не да раде за грађане“, рекао је Алексић окупљенима.

„Ми ћемо заступати ваше интересе у Скупштини Србије“, навео је Алексић, и најавио да ће разговарати и са грађанима Трстеника, Краљева, Врњачке Бање, Варварина, Ћићевца, Алексaндровца, Бруса и места у Расинском округу и Рашком округу.

Алексић је истакао да је власт „предуго покушавала да ућутка народ и предуго се режим богатио и сарађивао са криминалцима“, а истовремено се хвалио непостојећим историјским резултатима док се држава распадала и деца одлазила из Србије.

„Њихов добар живот није наш добар живот. Дошло је време да се чује ваш глас у парламенту. Дошло је време да говоримо о свему о чему су до сада ћутали. Доста нам је тишине и њихових наводно историјских резултата. Нећемо њихове историјске резултате, хоћемо да се глас народа, глас Расинског округа, глас Крушевца чује у парламенту“, рекао је Алексић.

Алексић је најавио да ће сви посланици Народне странке отворити народне канцеларије по целој Србији и да су за сваког посланика одређени окрузи за које је задужен.

„Све у Србији може да буде боље, али су људе који би могли нешто да промене гурнуле у страну перјанице СНС-а попут Горана Весића, Александра Шапића, Ане Брнабић и Милорада Грчића“, рекао је Алексић.

„Моравски коридор нам је потребан и нико нема ништа против градње путева, али и те како имамо против тога да ауто-пут кошта готово милијарду евра уместо 500 милиона евра, јер је тих пола милијарде завршило у џеповима челника режима, а покрадени новац ћемо ми да враћамо. Ту пљачку спроводи новостворена каста богаташа која никоме ни за шта не одговара. Зато мора да се успостави систем одговорности да пљачкаши заврше у затвору“, додао је Алексић.

Крушевљани су се највише жалили на комуналне проблеме и слабо развијену инфраструктуру, као и на „бахатост локалне власти“ која је под потпуном контролом директора Безбедносно-информативне агенције Братислава Гашића.

„Режим је створио локалне газде, попут Гашића у Крушевцу, Горана Цветановића Меска у Лесковцу, Бранка Маловића у Панчеву… Нисмо ми њихови робови и Србију ћемо ослободити од таквих људи“, закључио је Алексић.