Народна странка

Народна странка Косово и Метохија: Срамни режимски напади на Ристића јер ужива поверење Срба

Народна странка Косово и Метохија: Срамни режимски напади на Ристића јер ужива поверење Срба

Покрајински одбор Народне странке Косово и Метохија саопштио је данас да је председник тог одбора Жарко Ристић смета режиму и његовим таблоидима јер ужива велико поверење Срба и јер је успео да организује страначке одборе у покрајини који су постали центар њиховог окупљања.

„Лажу да је Ристић ’све само не са Косова и Метохије’ јер знају да је он препознат као светионик у борби за права Срба док власт у Београду издаје њихове интересе. Ова срамота неће бити заборављена, као што ће остати упамћени и сви који су били алат у рукама издајничког режима, а против сопственог народа“, наводи се у саопштењу.

„Ристић је свакодневно присутан у Косовској Митровици, Штрпцу, Грачаници, Лепосавићу, Приштини и сви местима на Косову и Метохији у којима живе Срби, а своју земљу у Косовској Митровици није продао, него је проширио своју дедовину куповином нове земље. Наводи да је Жарко Ристић видео Косовску Митровицу само на екскурзији је као тврдња да је литијум безопасан по живот и развојна шанса Србије“, додаје се у саопштењу.

Покрајински одбор Народне странке Косово и Метохија истакао је да режиму није страно цртање мете на чело политичким противницима објављивањем срамних насловних страна у таблоидима, као што је то радио и Оливеру Ивановићу, који је убијен.

„Данас су напали Ристића и наставиће да нападају све који им се супротставе док их једном заувек не пошаљемо у историју, а одговорне за уништавање Србије на суд“, наводи се у саопштењу.