Народна странка

Радојевић: Утврдили смо многе неправилности на изборима у Чачку, ћутање институција се не може трпети неограничено

Радојевић: Утврдили смо многе неправилности на изборима у Чачку, ћутање институција се не може трпети неограничено

Потпредседник Народне странке и носилац листе „Сви за Чачак“ др Александар Радојевић изјавио је данас да је опозиција прегледала изборни материјал са 104 бирачка места у том граду и да је утврђено много неправилности и да још чекају да Градска изборна комисија достави службену белешку о ономе што је опозиција пронашла.

„Морамо да чекамо док се они смисле, а они не знају шта ће да ураде, јер цео СНС виси. СНС у Чачку има задатак да победи, а они су само у односу на 2020. изгубили 11.000 гласова тако да немају од чега да направе победу“, рекао је Радојевић телевизији Н1.

Радојевић је истакао да ће, уколико институције не реагују, опозиција у Чачку позвати на бунт, јер се ћутање институција не може трпети неограничено.

„Ако институције ћуте, ми ћемо да проговоримо на лицу места, скупићемо се, сазваћемо конститутивну седницу са оним што су резултати заиста, па да видимо ко ће ту да има више одборника, ко ће више људи да прикупи. Људи из њихове странке, из СНС-а су одборници напуштали то и прелазили у опозицију. Дакле, и они сами не могу да трпе СНС у Чачку“, рекао је Радојевић.

„То је ваљда свима јасно, ако неко изгуби 11.000 гласача за четири године и не повуче се сам, нема моралне одговорности ни према себи, ни према суграђанима, него проглашава величанствену победу, онда ћемо ми победу узети својим рукама“, закључио је Радојевић.