Народна странка

Јовановић: “Честитке” на усељењу две стамбене зграде у "Београду на води" без канализације

Јовановић: “Честитке” на усељењу две стамбене зграде у "Београду на води" без канализације

Одборничка група „Савез за Србију“ честита Синиша Малом и Зорану Радојичићу на усељењу две зграде у „Београду на води“.
Завршетак ова два стамбена објекта је уследио након три године рада, што је време за које би способнија градска власт урадила прву линију метроа, или нови мост у Београду.

Да иронија буде већа, зграде немају канализацију ни употребну дозволу. Они уместо да доводе канализацију у приградска насеља, граде нове зграде у центру града без канализације!

Једина добра ствар је што овим темпом стратешко земљиште у Савском амфитеатру неће још деценијама бити трајно узурпирано, тако да ће нова власт имати могућност да изврши његову пренамену у интересу свих Београђана.

Будући да је Синиша Мали изјавио да ће Србија ове године забележити раст од 4,6 одсто захваљујући овим двема зградама, предлажемо да се изграде још две, како би раст скочио на 9,2 одсто.

Овом методом, Малом неће измаћи Нобелова награда за економију.

Срамно је да министар финансија и градоначелник овако вређају интелигенцију наших грађана. Позивамо их да се уозбиље и да прекину са баналном и површном пропагандом, јер Београђани живе све лошије, а ниједан озбиљнији проблем није решен у претходних шест година.

 

Никола Јовановић,
потпредседник Народне странке и заменик шефа одборничке групе "Савез за Србију" у Скупштини Београда