Народна странка

Иван Милановић (Панчево): Институције разваљене, не цене се пристојност и образовање

Иван Милановић (Панчево): Институције разваљене, не цене се пристојност и образовање

Повереник омладине и члан Градског одбора Народне странке Панчево Иван Милановић изјавио је да је рејтинг једино чиме се води власт.

То им је апсолутно најважније. Довољан доказ те тврдње јесте да ми данас имамо потпуно конфузне поруке кризног штаба поводом пандемије вируса корона.

Нема правих анализа, делотворних мера, оштре контроле и кажњавања неодговорних.
Све зависи од воље једног човека и самог рејтинга.

Дакле, за ову власт нису важни људски животи, већ одржавање своје позиције власти и моћи, а за то време премијерка Ана Брнабић даје изјаву да млади имају перспективу у Србији.

Каква је то перспектива?

Друштво разваљених институција и вредности, где се не цене пристојност, образовање, вештине и способности, већ припадност владајућој структури.

Уместо да држава улаже у образовање, у младе, да им пружа веће могућности и шансу да у својој земљи не само заврше студије и оду, него да остану, запосле се и оснују своје породице.

Народна странка, коју све чешће млади препознају као праву алтернативу овом накарадном систему, залаже се за мере подстицаја младима како би они били будућност ове земље а не неке друге државе, у коју би отишли трагајући за бољом будућношћу!

И због те будућности млади у Србију су данас са правом незадовољни и разочарани ситуацијом, како у Панчеву тако и у целој држави.

Омладина мора да дигне свој глас, да се не склања пред најгорима и да се бори за своју будућност у својој земљи, рекао је Иван Милановић.