Народна странка

Народна странка Трговиште: Отворено писмо уцењеним суграђанима

Народна странка Трговиште: Отворено писмо уцењеним суграђанима

Пријатељи, комшије, рођаци, одуприте се притиску!

Поштовани суграђани, такозвани "контрамитинг" под присилом, је један показатељ огољеног система владавине СНС режима. 

Претње по моделу да ћете остати без посла су пале у воду овог теренутка, јер нико од вас уназад 11 година није остао без посла нити је отпуштен зато што је одбио наређење да мора на њихов митинг. Они данас пуцају из празне пушке, користећи силу коју дресирају над вама уназад 10 година, а успут свесни чињенице да не смеју да отпусте појединце а камоли колективе предузећа, фабрика, институција јер таквим потезом знају да од вас праве непријатеље и да сте ви ти следећи који ће се скупити испред зграде неке општине и направити блокаду. 

Да су хтели да вас запосле за стално или да вас  отпусте, па већ би то учинили, јер 10 година уназад ја нисам чуо ни један пример да је неко отпуштен са посла зато што није кренуо на некакав СНС митинг, баш напротив, знају они шта ће изгубити на следећим изборима ако вас наљуте и изгубе вас. 

У Трговишту постоје функционери, одборници, руководиоци који никада нису отишли на ни један митинг СНС-а, па никад нису санкционисани а камо ли отпуштени. Зато памет у главу, они зависе више од вас него ли ви од њих, зато иду по принципу силе и уцене па где прођу успели су, али се и плаше да вас не наљуте како неби дошло до тога да се ви окренете се против њих, јер би у том случају онда ви били на другој страни. 

Протести који се дешавају у Београду су нешто што је изнад политике, ту је прорадио гнев у људима који су видели како нам функционише држава и како нам је систем заказао, после свих несрећа које су се десиле у протеклом периоду. 

Велика је разлика протеста СЛОБОДНИХ ГРАЂАНА ПРОТИВ НАСИЉА (од око 300 000 људи) на које људи долазе добровољно без аутобуса, за разлику од ових које организује СНС под присилом. 

У Београду ћете боравити у близини школе у којој су побијена деца а чији родитељи шетају сваког петка тражећи одговорност власти и оставке водећих људи у држави. Како ћете се осећати и шта ћете рећи ако будете наишли на њих?

СНС показује како господари вама и вашим душама,  знају они да ви својевољно нећете кренути па вам зато дају водиче, инстрикције и руте за кретање где ће вас ограђивати као стадо како се не би удаљили са скупа. Ово лудило смо преживели давних 90-тих година када је ово исто радио СПС, а сетите се шта се је тада дешавало, зато се плашимо  ове режије СНС-а.

С правом се осећа страх и паника међу људима. РЕЖИМ је дефинитивно у пробелму јер је народу све јасно па одбија послушност широм Србије, плашећи се било каквих нереда и проблема. 

Будете ли одлучили да не идете, одупрете се и сматрате да вам треба правна или било каква помоћ можете нас слободно контактирати. Успут оних 300 хиљада људи који шетају већ три недеље они ће стати уз вас.

Пристојност и одлучност пре свега, како вас не би било срамота од своје деце, унука и пријатеља. 

Одуприте се и реците НЕ просили.

Марко Крстић 
председник ОО Народне странке Трговиште