Народна странка

Народна странка Крагујевац: Чиме је Вучић заслужио Плакету Светог Ђорђа?

Народна странка Крагујевац: Чиме је Вучић заслужио Плакету Светог Ђорђа?

Градски одбор Народне странке у Крагујевцу пита којим се критеријумима градоначелник Крагујевца Никола Дашић руководио приликом доношења одлуке да се председнику Србије Александру Вучићу додели Плакета Светог Ђорђа.

Иако Дашић наводи да су разлози Вучићев допринос развоју града, разлози су очигледно политичке природе, јер наш град под влашћу напредњака стагнира.

Низ институција је измештено из нашег града, а витални инфраструктурни пројекти, попут реконструкције Клиничког центра у Крагујевцу, нису ни близу завршетка.

Од много обећаваних инвестиција, Крагујевчани су сведоци да наш град постаје постепено маргинализован. Не тако давно, на Сретење, Вучић је у Крагујевцу најавио низ инвестиција у наш град.

Иако је било и речи о решењу проблема „Старе тржнице“, која се немаром власти и инвеститора налази у катастрофалном стању, сведоци смо да помака нема.

Крагујевац заслужује боље. Заслужује одговорну градску власт и градоначелника који би се са својим тимом истински посветио развоју града, а не да градска признања додељује на основу политичке припадности и послушности, уместо у складу са објективним критеријумима.

 

Градски одбор Народне странке Крагујевац