Народна странка

Радојевић (Чачак): Још није постављен понтонски мост, мештани Слатине и Мрчајеваца иду по 50 километара због главице купуса

Радојевић (Чачак): Још није постављен понтонски мост, мештани Слатине и Мрчајеваца иду по 50 километара због главице купуса

Председник Градског одбора Народне странке Чачак Александар Радојевића изјавио је да СНС „чим нема користи, ништа не ради“ и да се напредњаци куну да раде за добробит људи, али не реагују када је грађанима потребна помоћ.

Мештани села са леве и десне обале Западне Мораве не могу скину летину са својих њива јер није постављен понтонски мост пошто је у поплавама срушен мост између села Слатина и Мрчајевци. Градоначелник Чачка Милун Тодоровић обећао је да ће бити постављен понтонски мост али то није урађено.

Радојевић је истакао да је реч о општем добру, које СНС не интересује јер напредњаци раде само оно од чега и они могу да имају корист.

„Мото напредњака је ’ако можемо да узмемо нешто за себе, радићемо за народ’. У овом случају понтонски мост поставља војска, па не могу да се ’уграде’. Становници оба села морају да иду до 50 километара због главице купуса, то је велика срамота за градску власт“, рекао је Радојевић.

Радојевић је позвао надлежне да хитно реагују и поставе понтонски мост.