Народна странка

Народна странка Крагујевац: „Срам вас било!“

Народна странка Крагујевац: „Срам вас било!“

По опробаном и излизаном моделу владајуће странке, чим је то потребно централи, локални одбори, као по наредби, излазе у јавност са својим домаћим саставима и испразном реториком. Није требало много, кад ево и „наших“ у „пуном светлу и слави“, јер не смеју никако у централи да помисле да крагујевачки напредњаци нису уз раме „милог нам“ председника.

Град Крагујевац јесте можда на најнижим гранама, управо захваљујући тим напредњацима, али се, по улизичким саопштењима председнику, котира високо и на томе им треба „честитати“.

Такође, ово је одлична прилика да скрену пажњу са своје неспособности, јер Ђурђевдан прође, а Дашић се, и поред обећаног, није преселио у некадашњу зграду суда, јер, као што сви видимо, грађевински радови нису ни близу краја. Назире се још један случај „Тржнице“, али о том потом.

Овом приликом, треба скренути пажњу на неколико тачака овог трагикомичног саопштења напредњака, не би ли се видело колико су исти загазили у страначко слугерањство, без икаквог осећаја за трагични тренутак у којем се ово друштво налази и потпуно слепило за све оно што њиховом уху не одговара.

Скупови против насиља, који се ових дана дешавају у већим градовима наше земље јесу побуна народа против циркуса, који је својим деловањем произвео управо „велики штрумпф“, са онима око себе, после једанаест година власти.

Вишегодишње промовисање пинк културе и културе ријалити програма, под нескривеном заштитом државе и владајуће странке, а негирање било каквих људских и породичних вредности, уз редовне нервне сломове и јефтине представе „милог нам“ председника на телевизијама са националном фреквенцијом, дало је свој жалостан и трагичан резултат у данима за нама.

Питали смо се сви да ли ће трагични догађаји који су се десили коначно призвати исправну реакцију власти, али уместо тога добили смо само још један страначки скуп СНС-а, како рекоше, до сада невиђених размера.

Са друге стране, крагујевачким напредњацима и не треба много замерати, јер много је посла пред њима ових дана. Треба спремити сендвиче, анимирати чланство, затим треба притискати и претити запосленима у градским јавним предузећима, организовати аутобусе до главног града...

Елем, 26. маја ћемо поново имати прилику да видимо оно што је свима познато, да је цар го, а да нико то не сме да му каже, јер да су му рекли, можда би схватио да живот у Србији није ријалити програм и да није све предизборна кампања.

А ви, крагујевачки напредњаци, управо овим и оваквим саопштењем, поново сте показали да сте део ове његове шараде, као и то који су вам приоритети у овом трагичном тренутку, те да вам је лични интерес, без обзира на све, и у атмосфери опште трагедије, најважнији.

Због свега тога, СРАМ ВАС БИЛО!!!

Градски одбор Народне странке Крагујевац