Народна странка

Народна странка Бујановац: Нетачни наводи да је Народна странка онемогућила растурање свеалбанске коалиције

Народна странка Бујановац: Нетачни наводи да је Народна странка онемогућила растурање свеалбанске коалиције

Поводом писања прорежимских портала о томе како је Народна странка онемогућила да се растури свеалбанска коалиција и да СНС заједно са одбеглим албанским одборницима формира власт у општини, Народна странка Бујановац жели да саопшти следеће.

Као прво Народна странка је бојкотовала изборе и нема представнике у локалном парламенту, самим тим нико од представника Народне странке не може на било који начин да учествује у формирању општинске власти.

На последњим изборима у Бујановцу је изашло 45 одсто бирача који су показали своју вољу ко ће их представљати како у локалном тако и у републичком парламенту.

Народна странка се налази у оних 55 одсто грађана који су бојкотовали изборе и неће учествовати ни на једним где се глас купује пакетом кобасица, џаком брашна или уценом за радно место где се мора сликати лојалност на бирачком месту.

Група грађана др Стојанча Арсић која је изашла на изборе и има 3 одборника од којих је један из редова социјалиста нема никакве политичке везе са Народном странком у Бујановцу. Тачно је да отац координатора Народне странке за Пчињски округ води групу грађана, али је демократско право сваког да одлучи да ли ће изаћи на изборе у оваквим условима или не а сигурно је да нисмо утицали на ниједан начин да осујетимо план напредњака јер ми као Народна странка имамо своје програме и циљеве који нису ни близу овога што се данас нуди грађанима Бујановца.

Народна странка Бујановац