Народна странка

Јеремић: Народна странка једина нуди промене у Смедеревској Паланци

Јеремић: Народна странка једина нуди промене у Смедеревској Паланци

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас у Смедеревској Паланци да та партија једина нуди истинске промене у Паланци и дисконтинуитет са погубном влашћу Српске напредне странке и свих претходних власти које су упропастиле тај град.

„Народна странка је једина права опозициона партија у Смедеревској Паланци и једина нова снага која ће донети неопходне промене. Већини грађана је јасно да је пропаст очигледна и колике су њене размере“, рекао је Јеремић у разговору са грађанима Смедеревске Паланке.

Јеремић је изразио уверење да ће грађани Смедеревске Паланке 25. марта на локалним изборима подржати Народну странку и листу број три.

„Избор је једноставан – или ћете гласати за погубну власт Српске напредне странке или за промене које ће донети Народна странка“, рекао је Јеремић.  

Јеремић је истакао да Народна странка у Смедеревској Паланци излази самостално на локалне изборе јер није било оних који су били спремни да ступе у искрену борбу против напредњачке власти.

Јеремић је у селу Азања посетио пољопривредно газдинство Николе Минића, где је са домаћинима из тог места разговарао о проблемима сељака и пољопривредних предузетника, којима је представио програм Народне странке за обнову пољопривреде.

„Народна странка је партија пољопривредника и предузетника, који имају шансу да покрену Србију и зато ће они гласати за нашу партију на локалним изборима“, рекао је Јеремић.

Истакао је да, са друге стране, напредњачка власт чини апсолутно све да пољопривредна производња пређе у руке неколико домаћих и страних тајкуна и да убије сваку идеју о предузетништву, јер су предузетници сналажљиви људи који мисле својом главом, а такви нису потребни актуелној власти.

Минић је рекао да обрађује 240 хектара земље и да је засадио вишње на 28 хектара, а није остварио субвенције.

„На нас младе пољопривреднике нико не мисли, а субвенције су све мање“, рекао је Минић.