Народна странка

Основан општински одбор Народне странке у Параћину

Основан општински одбор Народне странке у Параћину

У Параћину је основан Општински одбор Народне странке, а оснивачкој скупштини присуствовао је председник Народне странке Вук Јеремић.

За председника Општинског одбора изабран је професор књижевности Предраг Јашовић.

„Било ми је велико задовољство да присуствујем оснивачкој скупштини Општинског одбора Народне странке у Параћину. То је још један од многих одбора Народне странке који ових дана ничу широм Србије“, рекао је Јеремић после скупа.

Грађани Параћина указали су Јеремићу да читав град већ 10 дана нема пијаћу воду из градског водовода и да само једна цистерна снабдева водом град и 33 села у околини, док општински челници најављују да ће уредно снабдевање бити успостављено тек за 10 дана.

Јеремић је навео да данас није лако заступати редове опозиционе странке у Србији и да су људи у Параћину показали храброст и одлучност.

„Изузетно сам поносан на кадрове који су приступили Народној странци и који су први људи ове политичке организације у овом делу Србије“, рекао је Јеремић.

Председник Народне странке је истакао да је ситуација у Србији је изузетно тешка када је реч о опозиционом фронту.

„Многе политичке организације које су постојале годинама пролазе кроз тешке тренутке, али Народна странка расте“, навео је Јеремић.

Јеремић је додао да ће у Крупњу бити основан следећи општински одбор Народне странке.

„Сутра ће бити одржани локални избори у Смедеревској Паланци, где ће Народна странка по први пут наступити самостално и где смо једина права опозиција режиму“, рекао је Јеремић.