Народна странка

Л. Танасковић: Министарка Михајловић константно обмањује народ, не жели да призна грешке

Л. Танасковић: Министарка Михајловић константно обмањује народ, не жели да призна грешке

Председница ресорног одбора Народне странке за саобраћај Марина Липовац Танасковић изјавила је да министарка грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаја Зорана Михајловић константно поставља нереалне рокове за завршетак радова на Коридору 10 и железничкој станици Београд центар (Прокоп).

„Прокоп функционише без употребне дозволе, без приступних путева и без електричних степеница и лифтова. Министарка грађевинарства је у јулу прошле године обећала лифтове и степенице у блиској будућности, међутим радови нису ни почели“, рекла је Л. Танасковић телевизији Наша.

„Крајњи рок за Коридор 10 је био пролеће ове године, али радови неће бити завршени бар до краја године. Рокови се нонстоп померају, а министарка се ниједном до сада није извинила грађанима због обмањивања“, истакла је председница РО Народне странке за саобраћај.

Липовац Танасковић, која је и председница Форума жена Народне странке Београд је истакла да је згрожена постојањем страница на друштвеним мрежама „Правда за Јутку“ који оправдавају Јеличићево узнемиравање Марије Лукић.

„Форум жена у потпуности подржава Марију и нуди јој било какву помоћ. То што је она свој проблем изнела у јавност даје снагу и подстицај свим женама које су ниподаштаване да се охрабре и проговоре о томе“, истакла је Л. Танасковић.

Она се, као одборница у Скупштини града Београда, осврнула и на Весићеву куповину аутобуса.

„Заменик градоначелника Горан Весић је најавио куповину између 210 и 230 нових аутобуса који ће бити испоручени у року од 150 дана. Али, толико аутобуса не може бити направљено за пет месеци. То аутоматски баца сумњу на валидност и законитост уговора“, поручила је Липовац Танасковић.