Народна странка

Савез за Србију: Ова власт сада спроводи и физичко насиље над опозицијом

Савез за Србију: Ова власт сада спроводи и физичко насиље над опозицијом

Поводом инцидента који се догодио у Врању када су претучени чланови Народне странке посланици у Скупштини Србије Бошко Обрадовић, председник покрета Двери,  Горан Ћирић, председник посланичке групе Демократске странке и потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић одржали су заједничку конференцију за штампу.

Санда Рашковић Ивић је истакла да је срамно што се у Народној скупштини изврће истина о догађајима у Врању где су претучени председник и потпредседник ГО Народне странке Врање.

" Истина је да су људи из Народне странке претучени испред страначких просторија у Врању. Истина је да је нормална Србија устала против овога, јер тако почињу најружнији режими - прво вас застрашују, онда вас притискају, онда вас премлате,праве црне листе, а онда почињу и да убијају, што овај режим, за сада, не чини." – упозорила је посланица Рашковић Ивић.

Потпредседница Народне странке је подсетила да је члан бирачког одбора испред СНС-а јавно рекао да није било никаквог инцидента нити проблема на том бирачким месту.

„Та истина изговорена је на „Дневнику“ РТС-а, а без обзира на то посланик Марковић прича нешто сасвим друго.То је извртање истине и апсолутно је недопустиво“, казала је Рашковић Ивић.

Она је додала да је крајњи рок да и народ у Србији и међународна заједница, „у коју се ова власт куне“, виде шта се у Србији дешава.