Народна странка

Опозиција у Врању: Напредњаци у страху јер су уништили све што су такли

Опозиција у Врању: Напредњаци у страху јер су уништили све што су такли

Колики је страх Српске напредне странке од било какве реакције јавности или другачијег мишљења, јасно показује обраћање јавности владајуће странке, у којем заједничко саопштење шест опозиционих странака називају уједињењем опозиције.

У страху су велике очи, али чак и тако је могуће видети да је реч о заједничком саопштењу забринутих Врањанаца, а не о било каквом удруживању. Врањским напредњацима је то све једно те исто, јер се плаше и сопствене сенке, а камоли енергије грађана која и нама даје снагу за будуће деловање.

Странка која је на изборе изашла са 12 сателита, има најмање права да јој смета било чије удруживање, и то када се спрема највећа издаја у историји Србије – стављање потписа на независност Косова и Метохије.

Што се уништавања тиче, ту сте прави експерти. У вашим редовима су данас људи који су деценијама уништавали нашу државу и град, и још увек то раде, па се питамо по којој логици окривљујете било кога од нас за та непочинства.

Врањанци се одлично сећају ко је био „шеф“ врањског здравства док је више од 20 година уништавано, а знају да тај „напредњак“ (?!) и данас ведри и облачи здравством. Одлично знају и који су народни посланици, као јуришници УРС уништили све што се могло уништити, са јединим циљем – запошљавања супруге. Знају и да, када се хвалите пројектима попут хируршког блока и градског стадиона, говорите о пројектима за које су средства обезбедиле бивше власти, а које ви  за две године нисте успели ни да покренете са мртве тачке.

И поред тога, народ је на претходним изборима дао поверење СНС-у и вашим сателитима, и ту дилеме нема, али не и оваквом саставу људи, спремних на све, који од Врања праве криминогену средину неспособних, корумпираних и неморалних појединаца, којима су на уму једино најужи, приватни интереси.

Заједничким саопштењем шест странака и покрета, затражено је оно што ће председник ваше странке Александар Вучић, како се чује у медијима, ускоро и учинити - распуштање ове екипе људи, који се представљају као СНС, а са том странком немају превише додирних тачака.

Ми не мрзимо никога из СНС појединачно, а понајмање чланове њихових породица, али смо ваши жестоки политички противници, пре свега због погрешних и штетних одлука, које у име грађана Врања доноси незајажљива и неспособна група која се годинама крије иза имена владајуће странке, а посебно њеног председника.

Срећом, док држите час, надамо се опроштајни, негде, неко, зна све ово што знамо ми и сваки добронамерни грађанин Врања, и, ма колико да сте лоши ђаци, хтели то или не, ускоро ћете сазнати и ви.

 

Народна странка

Демократска странка

Доста је било

Покрет слободних грађана

Социјалдемократска странка

Српски покрет Двери