Народна Странка Трстеник: Хапшење Јовановићеве обрачун са политичким неистомишљеницима

Данашње хапшење бивше помоћнице председника Општине Трстеник, Јулије Јовановић доказ је да држава врши бруталну злоупотребу државног апарата у дневно политичке сврхе и да се кроз медијска хапшења разрачунава са политичким неистомишљеницима.

Иза помпезне акције хапшења Јовановићеве крије се истина да је Јулија Јовановић ухапшена  због неколико пари гумених чизама, пар лопата,  једних ручних колица, две моторне тестере и три тримера, купљених пре осам година, а за које се само сумња да се не налазе на стању основних средстава Фонда за унапређење ресурса грађана Трстеник, што је њеном адвокату потврђено у полицији.

Општински одбор Народне Странке Трстеник најоштрије осуђује злоупотребу полиције и других државних институција за обрачун са политичким противницима. Честити припадници МУП-а Србије и честите судије данас црвене због извршне власти која злоупотребљава и полицију и правосуђе.

Док се хапси Јулија Јовановић, оличење поштеног, одговорног и вредног радника локалне самоуправе  озлоглашени криминалци и продавци дроге слободно шетају улицама.

Народна странка као први корак, по преузимању власти, успоставиће институцију Тужиоца за високу корупцију и донети Закон о лустрацији по коме ће сви који се поигравају са државом и државним институцијама и који воде лажну борбу против корупције и криминала за своје поступке одговарати.