Народна странка

Идентификовани нападачи из Смедеревске Паланке, потврђена повезаност са СНС-ом!

Идентификовани нападачи из Смедеревске Паланке, потврђена повезаност са СНС-ом!

Народна странка је, не зачудо, пре полиције и тужилаштва идентификовала непосредне извршиоце бруталног напада на шефа изборног штаба Народне странке у Смедеревској Паланци Игора Миленковића.

Реч је о кик-боксерима из клуба „Српска Спарта“ из Панчева, који су под контролом координатора СНС-а зa изборе у Смедеревској Паланци Бранка Маловића, потпредседника Извршног одбора СНС-а.

Идентификовани су кик-боксери Милан Прибићевић и браћа Милан Бркић и Огњен Бркић,  а њима наређења издаје Дејан Симеуновић Симке, управник Зелене пијаце у Панчеву, човек који је правоснажно осуђен за убиство 2016. године. Симеуновићев заменик је Марко Радаковић, ММА борац из Панчева.

Просто је невероватно у шта се политички живот у Србији претворио за време власти Александра Вучића и његове криминалне булументе.

Борба мишљења и уверења се претворила у борбу за голи живот између плаћених батинаша и убица које штити полиција и сиромашних грађана којима је дат избор између тога да продају свој глас или да буду пребијени на прагу сопствене куће.

Правни тим Народне странке је данас поднео кривичну пријаву против Бранка Маловића и његових криминалних сарадника.

Уколико напредњачке силеџије мисле да ће још дуго моћи некажњено да тероришу грађане Србије, грдно се варају јер ће их правда засигурно стићи, као и њихове налогодавце.

Правни тим Народне странке ће боравити у Смедеревској Паланци у суботу и недељу како би хитно реаговао на све неправилности и нове покушаје насртаја на наше симпатизере и активисте.