Народна странка

Санда Рашковић Ивић: Београђани неће дозволити да им Вучић наметне комплетног идиота

Санда Рашковић Ивић: Београђани неће дозволити да им Вучић наметне комплетног идиота

Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић каже да верује у здрав разум Београђана и српског народа, који неће дозволити да им Александар Вучић поново наметне за градоначелника човека кога је сам назвао комплетним идиотом.

Вучић је у јуну 2016. године рекао да иза рушења у Савамали стоји сам врх градске власти и да су то урадили комплетни идиоти, а сада грађанима Београда намеће да их поново воде комплетни идиоти. Шта тек Вучић мисли о нама, обичним грађанима у Београду, да смо ми још већи идиоти од тих идиота које нам нуди, пита Санда Рашковић Ивић.

Потпредседница Народне странке истиче да је Србија на стрмој странпутици и кола великом брзином иду у тоталну пропаст, док телевизије и медији под контролом режима шире лажну слику да није могуће живети боље и да је непријатно колико нам добро иде.
Нема никакве реформе, има само много приче и рекламе која служи да замени политику које нема, каже Санда Рашковић Ивић.

Она као пример трошења новца грађана на непотребне пројекте наводи изградњу гондоле Калемегдан-Ушће, која ће нагрдити београдску тврђаву као историјску целину и  чија је цена надувана на 10 милиона евра.  

Тај новац је требало би уложити Инфективну клинику, коју сада чини низ дерутних зградица изграђених 1926. године, а пацијенти немају одговарајуће услове за лечење, каже Санда Рашковић Ивић.  

Потпредседница Народне наводи да Европска унија јасно види да у Србији нема владавине права и слободе медија, али намерно затвара очи јер Вучић предаје Косово и Метохију.

Власт у Београду је узела мафију за партнере на Косову и осовина српске и албанске мафије никада није била јача и делатнија, па мафијаши свих боја одређују како ће живети наш народ на Косову и Метохији, каже Санда Рашковић Ивић.  

Народна странка је апсолутно против признавања Косова и сурогата признања, а власт вређа интелигенцију грађана Србије, јер каже да неће признати Косово, док правно обавезујући споразум подразумева столицу Косова у УН, наводи Санда Рашковић Ивић.

Она истиче и да се Народна странка залаже за потпуно другачију економску политику, која подразумева помоћ домаћим пољопривредницима и произвођачима, уместо странцима, као и за хитне измене Закона о раду.