Народна странка

Претња отказом на Косову и Метохији због јавног критиковања Вучића

Претња отказом на Косову и Метохији због јавног критиковања Вучића

Послушници Александра Вучића на Косову и Метохији спроводе бруталну одмазду над свим Србима који не подржавају њиховог вођу.

Председник општине Вучитрн Аца Мишић запретио је данас отказом поверенику Народне странке за Косово и Метохију Александру Стојановићу само зато што је говорио на протесту „Један од пет милиона“, одржаном у Косовској Митровици у суботу, 2. фебруара.

„Сходно законским овлашћењима, П.О.О. Прилужје Вучитрн позива Вас да у току дана, 8. фебруара 2019. године, у Косовској Митровици дате писмену изјаву у вези са Вашим говором 2. фебруара на ’протестном скупу 1 од 5 милиона’, а у вези са Вашим наводима напада на институцију Србије (прозивање председника Републике Србије) и употребу термина (фашизам). Непоступање по овом позиву односно недостављање писане изјаве до наведеног рока сматраће се као тешка повреда радне дужности, за коју се може изрећи дисциплинска мера престанак радног односа у државном органу“, стоји у допису који је потписао Мишић.  

Народна странка ће штитити све своје чланове и све грађане од Вучићевих послушника.

Обећавамо Мишићу, као и његовом газди у Београду, да ће ускоро одговарати за терор који су годинама спроводили над сопственим народом.

Говор Александра Стојановића због ког му прете можете погледати овде: