Народна странка

Власт забранила штанд Народне странке у Крушевцу

Власт забранила штанд Народне странке у Крушевцу

Власт без објашњења и разлога није дозволила Народној странци да у Крушевцу постави страначки штанда, иако су предуете све мере заштите против вируса корона.

Чланови Градског одбора Народне странке Крушевац су у законском року предали захтев за заузеће градског простора, доставили потребну документацију, платили таксе и испунили све захтеве градске управе у Крушевцу, али дозволу нису добили. 

„Очито је да се градска власт плаши свог народа, плаши опозиције, а највише се плаши истине. Због тога, Народној странци, као и осталим опозиционим странкама, годинама није дозвољен приступ електронским  медијима под контролом града, нити градским телевизијама. Због тога се чланови Народне странке приводе у 'акцијама рутинске саобраћајне контроле, које спроводе припадници УКП, са претресом станова', због тога се против челника Народне странке подносе кривичне пријаве и прекршајне пријаве за 'претрпљени душевни бол' највиших функционера СНС-а. Због тога се сада иде и корак даље и Народној странци забрањује се коришћење једног квадратног метра градског земљишта на неколико сати. Пошто су нам забранили тло на коме стојимо, шта је следеће? Да нам забране ваздух који дишемо“, наводи крушевачки одбор.

Овакве ствари не могу упалшити нити деморалисати чланове Народне странке да се боре за слободан Крушевац и читаву Србију.

„Народна странка обећава грађанима Крушевца да ће Крушевац исчупати из руку пар породица и вратити га његовим грађанима. Народна странка ће истрајати у намери да сваки динар који су новопечени градски тајкуни отели од грађана, буде враћен граду, а да прекршиоци одговарају пред законом. Тражићемо кажњавање свих оних који су чинили ствари мимо закона, али и оних који су ћутали, а морали су по закону да реагују. Нећемо дозволити да иживљавање над грађанима Крушевца падне у заборав“, поручују чланови Народне странке Крушевац.