Народна странка

Вучевић се боји штандова за одбрану СПЕНСА

Вучевић се боји штандова за одбрану СПЕНСА

Градски одбор Народне странке Нови Сад најоштрије осуђује злоупотребу Комуналне инспекције од стране градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића за притисак на Народну странку и застрашивање грађана да се изјасне о одлукама које у њихово име доноси актуелна градска власт. 

Од када је започета акција „Одбранићемо Спенс. Одбранићемо Нови Сад“, Народна странка трпи све учесталије нападе због, сада већ очигледне, неподељене подршке грађана тој иницијативи. 

Злоупотреба градске инспекције јуче је ескалирала неовлашћеним и насилним покушајем уклањања штандова Народне странке иако је заузеће јавне површине за спровођење ове активности уредно пријављено и плаћено.

Страх и паника режима више су него очигледни. Сада се боје и поделе летака на штандовима.

Градски одбор Народне странке се захваљује припадницима ПУ Нови Сад, Комуналној полицији, као и великом броју суграђана који нису подржали нелегални и бахати покушај уклањања штандова од стране комуналних инспектора. Они су тиме показали да су на страни заштите основних грађанских права да се изрази протест против деструктивне политике градске власти.

Милошу Вучевићу, као инспиратору и организатору репресије поручујемо да се Народна странка неће повлачити и да ћемо бескомпромисно чувати вредности и симболе Новог Сада.

ГО Народне странке Нови Сад