Народна странка

Настављени напади на Народну странку Нови Сад

Настављени напади на Народну странку Нови Сад

У центру Новог Сада данас су поново вербално нападнути  активисти Народне странке Нови Сад и председник градског одбора Борислав Новаковића.

Агресивни вербални напад  догодио се у центру града током разговора представника странака које чине Савез за Србију са грађанима. За једног од актера напада, који је учествовао и у претходним агресивним испадима на скуповима Народне странке у Новом Саду, на основу старе фотографије показане на скупу на којој носи мајицу са натписом "Вучићу педеру", јасно је да вређање и ометање спроводи по наруџбини.

 

"Актуелни режим је примитивизмом и агресијом још једном покушаао да спречи оно што Народна странка у Новом Саду бескомпромисно ради, а то је раскринкавање Вучићевог режима и његове пљачкашке и издајничке политике", каже Борислав Новаковић, који је и бивши градоначелник Новог Сада.

Активисти и функционери Народне странке заједно са грађанима Новог Сада достојанствено су реаговали и одбранили своје право да слободно изнесу своје ставове у српској Атини. 

"Народна странка ће увек бити уз своје грађане, а градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића позивамо да скупи храбрости и лично учествује у акцијама које СНС организује и плаћа," закључио је Новаковић.