Народна странка

Јовановић: Осам питања за Синишу Малог и Горана Весића

Јовановић: Осам питања за Синишу Малог и Горана Весића

Синиша Мали и Горан Весић сваки дан убеђују Београђане да би требало да буду срећни и поносни јер баш њих двојица воде нашу престоницу. У својим непрекидним медијским наступима, међутим, не нуде одговоре на најважнија питања.

1. Зашто је Београд морао да прими 100 милиона динара из републичке буџетске резерве за редовно функционисање, ако га воде добри менаџери?

2. Зашто се од ове године повећао порез на имовину Београђана, ако постоји суфицит у буџету?

3. Зашто Београђанима од ове године стижу већи рачуни за Инфостан, који иначе за своју услугу обједињене наплате убира безобразно високу провизију од грађана?

4. Зашто ЈП Паркинг сервис наплаћује одношење аутомобила по цени вишеструко већој од економске?

5. Зашто се у Београду смањују индустријска активност и обим трговине и Београђани све теже налазе посао?

6. Да ли су рекли истину Београђанима да ће плаћати нове таксе и скупљу струју захваљујући њиховом преговарању о концесији за прераду отпада у Винчи?

7. Да ли ће надокнадити економску штету Београђанима због огромних гужви и кашњења које већ месецима трпе због неспособности да се планира редовна замена асфалта на главним улицама?

8. Шта је било са обећањем да ће изградња стамбеног насеља „Београд на води“ већ од 2015. године покретати развој Београда и читаве Србије?

Народна странка предлаже Малом и Весићу да именом и презименом стану на чело листе на предстојећим београдским изборима и тако од Београђана добију оцену о свом раду у последње четири године.

Потпредседник Народне странке
Никола Јовановић