Народна странка

Народна странка: Нови Јутка у Врању сексуално узнемирава медицинске сестре

Народна странка: Нови Јутка у Врању сексуално узнемирава медицинске сестре

Народна странка захтева од надлежних органа да хитно покрену поступак и утврде одговорност начелника службе Хитне помоћи у Врању и члана СНС-а Слађана Станисављевића, кога медицинска сестра Данијела Цветковић и њене колегинице оптужују за вишегодишње сексуално узнемиравање и мобинг.

После Јутке из Бруса, појавио се нови Јутка у Врању. Колико још Јутки широм Србије под заштитом владајуће странке малтретира жене? Они су права слика примитивизма и насиља које СНС спроводи над грађанима Србије. Напредњачкој бахатости се коначно мора стати на пут.

Народна странка позива све жртве насиља да нам се обрате, а наш правни тим угледних адвоката ће им пружити помоћ.

Станисављевић је, према тврдњама запослених, 8. октобра у видно алкохолисаном стању насрнуо на свог колегу лекара, који је покушао да одбрани Данијелу Цветковић и друге медицинске сестре, и потом је реаговала полиција и сачинила записник.

Уместо да буде утврђена одговорност Станисављевића, Данијела Цветковић је сутрадан обавештена да ће на 45 дана бити премештена у Дечији диспанзер у Врању.

Данијела Цветковић је самохрана мајка са 23 године радног стажа и нема ниједну пријаву нити примедбу пацијената на рачун свог рада.

Позивамо надлежне органе да утврде да ли јој је Станисављевић од 2014. године слао поруке са вулгарним позивима на сексуалне односе, а након што је уз подршку СНС-а у јуну постављен за начелника Хитне помоћи у Врању, почео је да мобингује на радном месту, док се њој и њеним колегиницама прети да ће добити отказе ако не буду послушне.

Народна странка ће се борити против свих Јутки из Србије и њиховог шефа Александра Вучића, Јутке са Андрићевог венца, који их је инспирисао својом изјавом „туци кога хоћеш, али у својој кући“.