Народна странка

Прибој: Народна странка основала 100. одбор у Србији, настављамо до победе

Прибој: Народна странка основала 100. одбор у Србији, настављамо до победе

Народна странка основала је одбор у Прибоју, своју јубиларну - стоту - локалну организацију у Србији, чиме је, после свега девет месеци од оснивања странке, покривено 70 одсто државне територије, укључујући Косово и Метохију. На челу одбора ће бити предузетник Мирослав Аврамовић (1970).

„Народна странка је једина опозициона организација у Србији која се непрекидно шири, првенствено зато што је сачињавају храбри, часни и остварени људи, угледни у својим срединама“, рекао је председник Народне странке Вук Јеремић.

Систематски рад на изградњи инфраструктуре Народне странке је један од главних разлога због којег смо од првог дана на мети Александра Вучића и његове медијске машинерије, која јавност непрекидно бомбардује најпримитивнијом пропагандом против нас - лажима и увредама“, навео је Јеремић.

Јеремић је истакао да од јачине такве пропаганде нема бољег доказа да је Народна странка на правом путу.

„То најречитије говори о томе од кога виде да им прети највећа опасност. Наставићемо да без устезања указујемо јавности на нестручност, криминал, корупцију и одрицање од виталних националних интереса, који су главна обележја режима који уназађује Србију већ пуних шест година“, рекао је Јеремић.

Јеремић је додао да је велики број грађана који су у претходна два дана својим потписом подржали акцију Народне странке „Један потпис мења све“ против споразума који би Приштини омогућио чланство у УН још један показатељ да се људи полако али сигурно ослобађају страха.

Учинићемо све што је у нашој моћи да спречимо Вучића да се у име Србије трајно и неповратно одрекне Косова и Метохије. Он ту не би стао, јер би тада његова власт зависила искључиво од подршке споља и он би за опстанак на власти наставио да предаје националне интересе, један по један, почевши од подривања Дејтоном загарантоване аутономије Републике Српске“, рекао је Јеремић.

Јеремић је навео да ће Народна странка бити један од стожера будућег Савеза за Србију и да ће наставити да се залаже за што шири опозициони фронт, јер је то најефикаснији начин да се стане на пут напредњачком режиму и поново успостави демократска држава која ће пођеднако водити рачуна о националним интересима и људским правима свих својих грађана.

Аврамовић је рекао да су колапс привреде и незапосленост највећи проблеми у Прибоју и да ће Народна странка у том граду постати најчвршћи осланац његових обесправљених житеља.

„ФАП је практично угашен, а власт лаже о броју запослених. Радник ФАП-а је сазнао да му није оверена здравствена књижица пошто је доживео мождани удар. Када је то предочио надлежнима у предузећу, рекли су му: ’Ти ниси формално запослен, него долазиш на посао онако'. Е, то више тако неће моћи и одговараће сви који су нас довели у ову ситуацију“, рекао је Аврамовић.