Народна странка

Јеремић: СНС се одржава на власти насиљем, одговараће сви до једног

Јеремић: СНС се одржава на власти насиљем, одговараће сви до једног

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да се напредњачки режим одржава агресивним утеривањем страха у кости онима који другачије мисле укључујући и путем физичког насиља, али да ће одговарати свако ко подигне руку на било ког грађанина Србије.

„Одговараће сви - апсолутно сви до једног. Варају се они који мисле да ће такве ствари проћи некажњено. Свему дође крај, доћи ће крај и напредњачкој власти, а тада ћемо се постарати да нико не прође некажњено, како за злоупотребе државних и националних ресурса, тако и за малтретирање грађана Србије“, рекао је Јеремић на оснивању Месног одбора Народне странке у Јајинцима у београдској општини Вождовац.

Јеремић је подсетио да се у последњих неколико дана, пре свега у Новом Саду, догодила серија озбиљних физичких инцидената у којој су људи извргнути тешким облицима физичког насиља због другачијег политичког мишљења.

Председник Народне странке је навео да је Српска напредна странка 2010. године први пут дошла на власт у општини Вождовац, и да је ред да падне тамо где је први пут дошла на власт.

„Јајинци, који припадају Вождовцу, нису ма који део вождовачке општине, и сви добро знају зашто. Не дозвољавамо да Јајинци буду ’забрањена зона’ владајуће породице, они нису ничије приватно власништво, а једино се Народна странка дрзнула да под актуелним околностима формира Месни одбор управо ту“, рекао је Јеремић.

Јеремић је додао да Народна странка наставља са својим активностима широм града и заједно са колегама из Савеза за Србију „обележава црни јубилеј – годину дана власти Горана Весића у Београду“.

Председник Градског одбора Народне странке Београд и шеф одборничке групе Савез за Србију градском парламенту Никола Јовановић рекао је да СНС више никада неће победити у Београду.