Народна странка

Гајић: Стварање услова за нормалан живот приоритет Народне странке у Београду

Гајић: Стварање услова за нормалан живот приоритет Народне странке у Београду

Председник Правног савета Народне странке Владимир Гајић изјавио је да Београд нема решене елементарне услове за нормалан живот и да није природно да комунална милиција има задатак само да малтретира Београђане.

„Није нормално да се у 21. веку канализација излива у Дунав и Саву, а уз то мислим да је потребна децентрализација локалне самоуправе“, рекао је Гајић за лист „Политика“.

Гајић је навео да је у току процес одабира градских тема по којима ће Народна странка бити препознатљива, као што су урбанизам, градски превоз, екологија, одговорна социјална политика и безбедност.

Он је истакао да је на нивоу београдске организације те Народне странке завршена консолидација општинских одбора у организационом и персоналном погледу.

„Формирани су различити тимови који су неопходни за припрему будуће кампање у организационом и програмском смислу. Већ месецима један број наших чланова пролази кроз обуку специјализованих међународних организација у вези са контролом изборног процеса, тако да ћемо брзо имати на располагању своје људе који ће имати знања и способности да даље врше обуку будућих чланова бирачких одбора“, рекао је Гајић.

„То је све што желимо, да будемо спремни да сачувамо гласове Београђана и Београђанки. Све ово под условом да се с нашим партнерима из опозиције договоримо да на београдске изборе изађемо“, закључио је Гајић.