Народна странка

Гајић: Обрадовић је заробљеник у Вучићевој „проклетој авилији“, али ће морати да га ослободе

Гајић: Обрадовић је заробљеник у Вучићевој „проклетој авилији“, али ће морати да га ослободе

Председник Правног савета Народне странке, адвокат Владимир Гајић, изјавио је да је његов брањеник радник „Крушика“ Александар Обрадовић “, који је открио аферу извоза оружја у коју је умешан Бранко Стефановић, отац министра унутрашњих послова Небојше Стефановића и „деловање организоване криминалне групе“ у тој фабрици, заробљеник режима кога ће морати да ослободе.

„’Проклета авлија’ поново ради и да је у њој сада Обрадовић, али ће га ослободити и на крају ћемо видети и леђа Александру Вучићу, јер нико ко на овакав начин води државу не може да остане на власти. Вучићев режим је избрисао границу између државе и организованог криминала“, рекао је Гајић у Београду на протесту „Један од пет милиона“.

Гајић је рекао да се Обрадовић, који је из затвора пребачен у кућни притвор, захвалио  грађанима на подршци и поручио да би поново све исто урадио.

Председник Правног савета Народне странке је навео да кад год неко основано доведе у везу са криминалом министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића, тог лажног доктора и лажног академског грађанина, тај заврши у затвору.

Гајић је навео да је одлука о бојкоту избора коначна и непромењива и да то морају да знају власт, представници Европске уније и међународне заједнице.

„Нећемо да одговарамо на питање ’шта ће бити дан после избора’, јер то није питање за нас, него нека Вучић види шта ће бити“, рекао је Гајић.