Народна странка

Добросављевић: У мају сви у Београд, па док Вучић не падне с власти

Добросављевић: У мају сви у Београд, па док Вучић не падне с власти


Председник Извршног одбора Народне странке Владимир Добросављевић рекао је на првом протесту у Книћу да председник Србије и СНС-а Александар Вучић мора да оде са власти и поведе са собом све са којима је завео диктатуру.

Добросављевић је рекао да су највећи преваранти и лажови наставили да урушавају Србију као што су то радили и деведесетих.
Највеће системе, рекао је Добросављевић, воде људи без икаквог знања и образовања.

"Погледајте ко води Колубару, ЕПС-а или државну безбедност. Не бисте са њима сели заједно у кафани, не би се поздравили на улици, зато што знате да су то апсолутно најгори међу нама", рекао је Добросављевић.

Он је додао да је власт почела да Србију третира као Турци некад своје вазале, и да су режим грађане гледа као робље које служи само за експлоатацију и рад, а држава му служи за лично богаћење.

"Па, неће моћи тако. Зато шетамо и протестујемо, а почетком маја сви у Београд – док не падне", поручио је Добросављевић.

Он је рекао да будућност Србије зависи од избора да ли ће Вучић наставити да влада "или ћемо га сменити и градити поштену земљу којом ћемо се поносити и у којој ће млади људи остати".

Са протеста испред испред Дома културе у центру Кнића упућена је порука: "Почело је, ово је почетак њиховог краја, а почетак нашег пролећа".

Потом је одржана протестна шетња улицама Кнића.

(Бета)