Народна странка

ПОСЛУШАЈТЕ СНИМАК Народна странка тражи истрагу: Високи функционер СНС-а тукао жену, признао локални одборник

ПОСЛУШАЈТЕ СНИМАК Народна странка тражи истрагу: Високи функционер СНС-а тукао жену, признао локални одборник

Општински одбор Народне странке Смедеревска Паланка затражио је оставку одборника СНС-а Бранка Ступића на место одборника у локалном парламенту, јер је недостојан обављања те функције, пошто је објављен тонски снимак на којем говори да су „Срби стока“ и признаје да је потпредседник Извршног одобра СНС-а и координатор за Подунавски округ Бранко Маловић тукао одборницу СНС-а из Паланке.

Док напредњаци друге  називају фашистима, управо СНС користи фашистичке методе дисциплиновања својих чланова и грађана, наводи се у саопштењу.

На снимку се чује како Ступић препричава догађај од пре две године, када је са другим одборницима СНС-а одведен у Ковачицу, где је избио раскол међу локалним напредњачким одборницима.

Снимак речито говори о насилним методама које Маловић примењује над непослушнима, без обзира да ли су жене или мушкарци.  

„Ово је само још један од доказа да бивши председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка, оптужен за сексуално узнемиравање Марије Лукић, није усамљен случај међу напредњацима, већ да је ту странку чини и много малих јутки, које инспирише и подржава сам врх СНС-а.

Народна странка Смедеревска Паланка тражи хитно покретање истраге против Бранка Маловића.

Снимак је јавно објављен на протесту „Један о пет милиона“, одржаном у Смедеревској Паланци у суботу, 6. априла.

Послушајте цео снимак: