Народна странка

Ковачевић: Бојкот, нећемо у трку у којој су нам везане руке и ноге

Ковачевић: Бојкот, нећемо у трку у којој су нам везане руке и ноге

Потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић изјавио је данас да је бојкот избора неопходан јер се не сме пристати на трку у којој су опозицији везане руке и ноге и натоварен јој је џак цемента на леђа, док друга страна трчи слободно и без препрека.

„Кажу они који су за излазак на изборе да учествујемо да бисмо освојили још један град. И, шта, имаћемо три града, Параћин, Шабац и тај још један? Па онда да чекамо још четири године за још један град. По том принципу ћемо освојити већину за 700 година, негде око 2720. године. Бојкот је једини артикулисани чин који може да донесе промене“, рекао је Ковачевић у Смедеревској Паланци, где је разговарао са грађанима.

Ковачевић је истакао да и опозиција мора имати право на равноправан приступ медијима у изборној кампањи, а не да се на телевизијама са националном фреквенцијом готово по цео дан, често и у исто време, емитују гостовања председника Србије и СНС-а Александра Вучића.

„Потребно је Вучићу извући испод ногу хоклицу звану медији. Замислите његов дуел са мном или са председником Народне странке Вуком Јеремићем, замислите дуел министра одбране Александра Вулина и потпредседника Народне странке и бившег начелника Генералштаба Војске Србије Здравка Поноша… Ми само то тражимо, ништа друго, никакво фаворизовање“, рекао је Ковачевић.