Народна странка

Јовановић: Иживљавање на Београђанима, градска власт у дилу са извођачима радова

Јовановић: Иживљавање на Београђанима, градска власт у дилу са извођачима радова

Одборничка група „Савез за Србију“ јавно поставља питање актуелној градској власти на челу са истинским градоначелником Гораном Весићем: чиме су Београђани заслужили да им град стоји месецима раскопан, а да се ни претерано дуги рокови за најједноставније грађевинске радове не поштују?

Да ли је могуће да ова градска власт не може да реконструише једну обичну улицу као што је Балканска, а да истовремено обећавају метро и летеће аутомобиле? 

Рок за завршетак радова у Балканској улици је био 15. октобар, а посао неће бити завршен ни до Нове године! 

Само осам радника је преко лета било ангажовано, а улица је пет пута била откопавана и закопавана. Све ово би било смешно да није тужно, јер су занатске радње у њој пред затварањем, а отежан је месецима приступ породилишту ГАК „Народни фронт“. 

Слична ситуација је у готово свим градским општинама. Јавна је тајна да многе фирме које добију посао не желе да ангажују довољан број радника, свесне да неће одговарати за пробијене рокове - јер су у непристојном аранжману са градском власти.

Позивамо Београђане да издрже ово малтретирање, јер ћемо учинити све да не чекају предуго на смену ове неспособне и неодговорне власти. 

Никола Јовановић

Потпредседник Народне странке 
Заменик шефа одборничке групе „Савез за Србију“


Балканска