Народна странка

Народна странка Раковица: Зашто није покренут поступак за зграду у Миле Динић 50?

Народна странка Раковица: Зашто није покренут поступак за зграду у Миле Динић 50?

Поштовани суграђани напредњаци,

Ваш одговор у вези зграде у Улици Миле Динић 50 нас је пријатно изненадио!

Из вашег писанија закључујемо да ви апсолутно знате све о историји овог Скадра на Бојани. Знате и зашто нема грађевинску дозволу, знате и да је „инвеститор“ прешишао цела два спрата.

Видимо, знате и колико станова је ту на корак од усељења, видимо да су зидани за „послушнике“. Ту сте додуше, потврдили управо оно о чему смо писали, да чекају неке вредне и заложне чланове, нисмо их само препознали из које странке у будућем времену.

Остаје нејасно како то ви знате све, али не знате како срочити кривичну пријаву? Како је  вама све познато, откријте нам шта то чекате да се деси, па да активирате овај предмет?

Није да смо ми нешто нестрпљиви, али ви сте драги наши суграђани, на челу општине Раковица већ скоро деценију целу. Лепо сте се распоредили у свим службама, имате и дојучерашњег државног секретара у МУП Србије на свом кормилу, и он се сигурно разуме у право и правду.

Ту су папири, и параграфи, па нек „ исто је и ђаволу и ђакону“. За вашу информацију, овај народ је гладан правде и жељно ишчекује тренутак када ће те ви од неких својих обећања о обрачуну са организованим криминалом испунити. Поготово у Раковици, у оној истој у којој су некада хапшени службеници општине са обележеним новчаницама у својим рукама.

На крају, да вас подсетимо да Народна странка и Странка слободе и правде нису иста партија. Народну странку предводи Вук Јеремић.

 

Народна странка Раковица