Народна странка

Народна странка Нови Сад: Полиција да пронађе нападаче на Багарића, Вучевић одговоран за атмосферу насиља

Народна странка Нови Сад: Полиција да пронађе нападаче на Багарића, Вучевић одговоран за атмосферу насиља

Градски одбор Народне странке Нови Сад најоштрије осуђује пребијање једног од организатора протеста „Један од пет милиона“ у Новом Саду Дејана Багарића.

Као директног креатора атмосфере насиља према политичким неистомишљеницима власти у Новом Саду означавамо градоначелника Милоша Вучевића и његове блиске сараднике који су врло добро познати јавности по разним кривичним делима.

Сада је већ свима јасно да Нови Сад не само да висе није безбедан град, већ и то да су криминалне структуре толико блиско повезане са влашћу и да се налазе под заштитом градоначелника и СНС-а.

Као награду за застрашивање  и пребијање политичких неистомишљеника добијају намештене тендере у градским и републичким предузећима где под сумњивим околностима зарађују милионе евра.

Један део тог новца користе за куповину гласова на изборима, а други део задржавају за себе.

Све то је довело до тога да је стање у Новом Саду постало горе него деведесетих година.

Као врхунац лицемерја, председник Србије и СНС-а Александар Вучић објављује рат организованом криминалу баш из Новог Сада, смејући се грађанима иза леђа свестан да је то само још једна представа за јавност.

Народна странка апелује на полицију која још није пала под утицај владајуће странке да ради свој посао и да у најкраћем року пронађе починиоце овог бруталног пребијања док не буде прекасно и неко буде убијен.

 

Градски одбор Народне странке Нови Сад