Народна странка

Посланица покрајинског парламента Светлана Козић приступила Народној странци

Посланица покрајинског парламента Светлана Козић приступила Народној странци

Светлана Козић, Народна посланица Скупштине АП Војводине донела је одлуку да своје политичко деловање настави у Народној странци.


Посланица Козић је истакла да је Народна странка њен избор јер је програмом подударна политичким ставовима за које сматра да су важни и на којима је до сада радила.

„Народна странка ми пружа прилику да наставим где сам стала. Она ми омогућава да се бавим покрајином Војводином, децентрализацијом, економским условима за развој пољопривреде и предузетништва, о чему сам и до сада имала највећи број анализа, предлога политика и обраћања јавности”, рекла је Козић.

Она је додала да у Народној странци види прилику да снажније утиче на неопходне промени власти у Србији.

„У односу на мој претходни рад, мења се само једна значајна ствар, а то је снага политичког деловања. Од сада могу да се ослоним на преко 100 одбора и повереништава широм Србије, колико их Народна као најјача опозициона странка у Србији тренутно има, а тај број расте захваљујући одличној тимској атмосфери и одлучности челних људи Народне да борба за Србију успе”, закључила је Козић.

Ставове грађана и Народне странке у Скупштини АП војводине уз посланицу Светлану Козић представља и посланик и недавно изабрани председник одбора Народне странке Нови Сад Борислав Новаковић.