Народна странка

Јовановић: Народна странка ослонац за све незадовољне у Србији

Јовановић: Народна странка ослонац за све незадовољне у Србији

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић изјавио је данас да та партија постаје ослонац за све незадовољне у Србији и да представља нову наду за све који су били дигли руке од борбе.

„У целој Србији бележимо стални раст подршке у народу, што је главни разлог због којег смо последње недеље мета таблоидних медија под директном контролом напредњачког режима“, изјавио је Јовановић у Смедеревској Паланци, где је одржана оснивачка скупштина Градског одбора Народне странке.

„Покушавају да нас смрве, али неће успети, јер смо одлучни да остваримо наш циљ и Србију ослободимо од робовласничког система који намеће Српска напредна странка“, истакао је Јовановић.  

Јовановић је рекао да је власти СНС-а циљ да грађани живе у сиромаштву, јер тако лакше може да манипулише и контролише грађане и купује гласове.

„Народу је због тешких услова живота преостала једино нада, па је у скорој прошлости био спреман и да поверује у лажи и неоснована обећања СНС-а, али то се мења јер после седам година на власти народ схвата да му ова власт може гарантовати само две ствари – сиромаштво и неслободу“, навео је Јовановић.

„Људи живе у беди и надају се да их Вучић неће опет слагати, иако их он стално лаже и затрпава старе лажи новима. У Народној странци су се окупили људи којима је доста лажи и који се не плаше, желе промене и живот у слободи. Власт се тога највише плаши и зато је у парадржавним таблоидима покренула бруталну кампању блаћења председника Народне странке Вука Јеремића и целе партије“, рекао је Јовановић.

Председник Извршног одбора Народне странке Владимир Добросављевић рекао је да Народна странка заступа супротан систем вредности од СНС-а, и истакао да Народна странка враћа вредности као што су морал, образовање, поштење и вредноћа.

Народна странка наступила је 25. марта самостално на локалним изборима у Смедеревској Паланци и ушла је у општинску скупштину.

На оснивачкој скупштини Градског одбора Народне странке у Смедеревској Паланци за председницу тог одбора изабрана је  Ана Павловић Стојићевић.