Народна странка

Јовановић: Весић и Мирковић упропастили Вождовац, с разлогом се боје Народне странке

Јовановић: Весић и Мирковић упропастили Вождовац, с разлогом се боје Народне странке

Харанги против Народне странке, након оснивања месног одбора у Јајинцима, придружио се и шеф одборничке групе СНС у Скупштини Београда Александар Мирковић, који чак помиње Вождовчане у контексту речи „стока“.

Подсећам господина Мирковића и његовог шефа Весића да осуда оснивања одбора једне опозиционе странке више приличи фашистичком, него демократском друштву.

Мирковић не разуме да после 10 година власти СНС на Вождовцу, не може никако пребацити кривицу за катастрофално стање на странку која је основана пре годину и по дана.

Мирковић и Весић нису изградили од нуле ниједну школу нити вртић у читавом Београду, а камоли на самом Вождовцу. Није им Народна странка крива што у насељу Степа Степановић још увек стоји празна формирана парцела за вртић, као и што нису изградили вртић на Бањици који су обећавали од 2013. године.

Годинама обећавају обнову амбуланти у Рипњу и Кумодраж селу - и то су слагали.

Нека Мирковић пита свог шефа Горана Весића зашто је себи изградио маузолеј на Цветном тргу, док се прелива септичка јама у основној школи „Васа Чарапић“ и док деца Кумодража немају ниједно игралиште.

Обећавам грађанима Вождовца да ћемо продати луксузни возни парк који је градска управа ових дана себи обезбедила у вредности од готово два милиона евра и да ћемо од тих средстава изградити све недостајуће вртиће, школе и игралишта на територији градске општине Вождовац, а од средтава намењених за гондолу на Калемегдану ћемо завршити комплетну канализациону мрежу у приградским насељима ове општине.

Београђани и Вождовчани заслужују боље од двојца Весић-Мирковић, а њихова нервоза и увреде једној новој опозиционој странци само показују да су свесни да су код грађана потрошили сав кредит.
 

Никола Јовановић, потпредседник Народне странке и шеф одборничке групе "Савез за Србију" у Скупштини града Београда