Народна странка

Јовановић: Пробијена динамика радова у центру Београда, власт грубо крши сопствене рокове

Јовановић: Пробијена динамика радова у центру Београда, власт грубо крши сопствене рокове

Потпредседник Народне странке и шеф одборничке групе Савез за Србију у Скупштини Београда Никола Јовановић изјавио је данас да је заменик градоначелника Горан Весић грубо прекршио обећање да ће радови у улицама Краљице Марије и 27. марта бити завршени до 20. августа.

„Упозоравали смо и раније да се реконструкцијом ових улица не решава ниједан саобраћајни проблем, а да су радови преплаћени, али кашњење у њиховом извођењу је кап која је прелила чашу Београђана“, рекао је Јовановић током обиласка радова у Краљице Марије.

Јовановић је „свечано отворио“ ту улицу и симболично пресекао врпцу.  

Јовановић је подсетио да је Весић 15. јуна рекао Радиотелевизији Србије да ће реконструкција Краљице Марије и 27. марта трајати 65 дана и да ће бити завршена до 20. августа.

„Највиши градски руководилац који не може да гарантује динамику радова коју је сам најавио у свим медијима, показује велику дозу неодговорности и шарлатанства и он не заслужује да обавља високе јавне функције“, истакао је Јовановић.

Уместо што гостује у јутарњим програмима на свим телевизијама са националним фреквенцијама и објашњава да је стање у медијима изврсно, Весић би та гостовања требало пре свега да искористи да објасни Београђанима зашто им је направио хаос у граду, зашто касне радови и зашто не држи дата обећања, навео је Јовановић.