Народна странка

Јовановић: Кампања “Будућност Србије“ потпуно промашена

Јовановић: Кампања “Будућност Србије“ потпуно промашена

Потпредседник Народне странке и заменик шефа одборничке групе „Савез за Србију“ у Скупштини Београда Никола Јовановић изјавио је да је концепт кампање „Будућност Србије“ председника Србије и СНС-а Александра Вучића потпуно промашен, јер би после седам година на власти требало да говори о резултатима, а не да нуди нова обећања.

„У развијеним и пристојним државама се после седам година власти грађанима подноси рачун о резултатима, а не иде се у кампању у којој се само говори о неком будућем времену. Вучић је дужан да говори о резултатима и о ономе што је урађено“, рекао је Јовановић у емисији „Разоткривање“ у којој је учествовао са народном посланицом Мариником Тепић.

Јовановић је истакао да су свугде у свету резултати једина гаранција за будућност и нове пројекте, а Вучић у својој кампањи говори најмање о урађеном, као да после седам година на власти није одговоран за садашњост.

Јовановић је навео да је споран и концепт финансирања кампање „Будућност Србије“.

"Ако се та кампања финансира страначким средствима СНС-а, онда Вучић крши Устав Србије који га обавезује да буде председник свих грађана, а уколико се финансира из јавних средстава, односно новцем грађана Србије, онда то је злоупотреба буџета у партијске сврхе“, рекао је Јовановић.