Народна странка

Јовановић: Бојкот свих скупштина општина у Београду, СНС реагује само на притисак

Јовановић: Бојкот свих скупштина општина у Београду, СНС реагује само на притисак

Шеф одборничке групе Савез за Србију у Скупштини Београда Никола Јовановић позвао је данас све одборнике опозиције да у складу са Споразумом са народом бојкотују рад свих скупштина београдских општина, јер власт СНС-а не реагује на аргументовану критику, него само на притисак.

„Одборници Савеза за Србију бојкотују седнице скупштина општина у Београду, а позивам и све представнике потписника Споразума са народом да у складу са споразумом приступе бојкоту локалних парламената у престоници“, рекао је Јовановић новинарима испред Скупштине општине Звездара.

Јовановић је упитао „ко је председник општине Звездара Милош Игњатовић“, који се не појављује на седницама општинске скупштине, јер за Игњатовића „нико није чуо“.

„Игњатовић ће морати да одговара грађанима јер у општини Звездара ништа није урађено у интересу грађана. Није изграђена ниједна нова школа, иако Министарство просвете најављује целдневну наставу у једној смени“, рекао је Јовановић, који је потпредседник Народне странке.

Јовановић је додао да је власт СНС-а у насељу Миријево добила уређену формирану парцелу за изградњу обданишта, али да није урађено ништа, а достављен им је и пројекат проширења вртића „Сунчица“ на Звездари од 1.100 квадратних метара, али ни ту такође нису „апсолутно ништа урадили“.

„Зато позивам невидљивог председника општине Игњатовића на телевизијски дуел било кад и било где да грађанима објасни шта све није урадио током претходних година“, рекао је Јовановић.