Народна странка

Јовановић: Једини проблем власти у Београду – народ их неће

Јовановић: Једини проблем власти у Београду – народ их неће

Потпредседник Народне странке и шеф одборничке групе Савеза за Србију у Скупштини Београда Никола Јовановић изјавио је данас да је бојкот у главном граду показао да је власт СНС-а и заменика градоначелника Горана Весића изгубила сваки легитимитет и да се „чуди са којим оправдањем и даље долазе на посао у Стари двор“.

„Ова власт од сада у Београду има само један проблем – народ их неће. И поред неправилности, притисака и незаконитог масовног убацивања листића у недељу од 17.30 до затварања биралишта у 20 сати, оџив у Београду је био најнижи од успостављања вишестраначја 1990. године“, рекао је Јовановић новинарима испред Старог двора.

Јовановић је додао да је, чак и према „наштелованим званичним бројевима“ и неправилностима забележеним нарочито у последња два и по сата гласања, СНС у Београду добио мање гласова и у апсолутном износу него на градским изборима одржаним пре само две године.

„Будући да је народ изрекао јасан и дефинитиван суд о њима, ни одборничка група СЗС се више неће бавити њима, него ћемо у наредном периоду представљати конкретне планове за решавање проблема јавног саобраћаја, урбанистичког хаоса, безбедности и здравља и образовања у Београду“, рекао је Јовановић.