Народна странка

Јовановић: Шта није тачно у Јеремићевој изјави да ПСГ нема снаге да одржи реч?

Јовановић: Шта није тачно у Јеремићевој изјави да ПСГ нема снаге да одржи реч?

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић изјавио је данас да је та странка одмах осудила напад на председника Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића и позвала на привођење починилаца и да „не разуме шта тачно“ ПСГ замера Народној странци.

„Колико ми је познато, једини коментар председника Народне странке Вука Јеремића на питање о изласку ПСГ-а на изборе је био да му је жао што нису имали снаге да одрже реч. Шта је ту толики проблем и шта је нетачно“, рекао је Јовановић листу „Данас“.

Јовановић је упитао да ли ПСГ замера Народној странци то што неће да учествује на „лажним изборима“ и да таквим учешћем даље урушава своју државу.

„Да ли нам замерају што нисмо прекршили обећање из Споразума са народом због пар посланичких или одборничких места. Нападом на опозицију која не пристаје на лажне изборе победили су у недељу у ’Хит твиту’. Не верујем да су поносни због тога“, рекао је Јовановић.

„Мој предлог је да се престане са бесмисленим оптужбама на рачун Народне странке, јер се томе радују само Беба Поповић и Жељко Митровић, да се генерално спусте тензије у друштву, да се физичко насиље строго кажњава, али и да се било чије мајке не спомињу, поготово од стране политичких актера, јер ништа од тога није нормално, а још мање пожељно. Нисам ушао у политику да бих се ваљао у било чијем блату“, рекао је Јовановић.