Народна странка

Народна странка Београд: Основан Месни одбор Кумодраж у општини Вождовац

Народна странка Београд: Основан Месни одбор Кумодраж у општини Вождовац

Народна странка основала је у Београду локални одбор у Кумодражу, у општини Вождовац, а за председника је изабран предузетник Бранислав Радосављевић.

Тиме Народна странка у Београду наставља даљи развој и спушта страначку организацију на ниво месних заједница.

Оснивачкој скупштини Месног одбора Кумодраж присуствовали су потпредседник Народне странке и председник Градског одбора Београд Никола Јовановић и председник Општинског одбора Вождовац Бошко Шиндић.

Јовановић је у обраћању члановима похвалио оснивање одбора у Кумодражу и позвао градске општинске одборе да наставе формирање месних организација.

„Власт СНС-а је најгора власт у новијој историји Београда. Снег их је изненадио и у јануару, а од свог суфицита остали су без средстава за суфинансирање боравка наших малишана у приватним обдаништима“, рекао је Јовановић.

„Они су брука и срамота за овај град и Београђани не могу да дочекају да им виде леђа, а у томе ће Градски одбор Народне странке Београд дати кључни допринос“, истакао је Јовановић.

Шиндић је рекао да је СНС на власти у Вождовцу пуних девет година и да ће на следећим локалним изборима сигурно бити поражен, јер су напредњаци показали своје право лице и нису радили у интересу грађана.

„Председник општине Вождовац Александар Савић се ових дана бави споменицима, уместо да се посвети изградњи нових обданишта и решавању проблема, попут увођења канализације у подавалским насељима. Ми ћемо променити ту накарадну политику и радићемо у интересу Вождовчана“, навео је Шиндић.