Народна странка

Јовановић: Напредњаци, због вас је Београд стао, ускоро ћете бити само ружна прошлост!

Јовановић: Напредњаци, због вас је Београд стао, ускоро ћете бити само ружна прошлост!

Потпредседник Народне странке и шеф одборничке групе Савез за Србију у Скупштини Београда Никола Јовановић изјавио је данас да су напредњаци толико пута слагали Београђане да им они више ништа не верују.

„Људи који нису могли да ископају ни поџемне пролазе испод Славије поново подгревају причу о метроу“, рекао је Јовановић на оснивању Месног одбора Народне странке Јајинци, у београдској општини Вождовац.

Јовановић је истакао да је градска власт СНС-а бесмисленим и бесконачним радовима на шминкању улица и тргова буквално зауставила Београд, па у својој немоћи да управља градом поново вади џокер у виду метроа.

„Ако мисле да ће Београђанима опет да продају карте за аутобус на којем пише ’метро’ – грдно се варају. Они су показали шта могу и колико могу. Време је да оду и биће упамћени као најгора власт у новијој историји престонице“, навео је Јовановић.

Јовановић је додао да Народна странка интензивно ради на ширењу територијалне организације у Београду и да ускоро неће бити месне заједнице на којој нема функционални одбор у служби грађана.

„Напредњацима поручујем – даље руке од Вождовца, даље руке од Београда, а заменику градоначелника Београда Горану Весићу поручујем – сви луксузни аутомобили које је градска управа узела биће продати и од тога ћемо финансирати бесплатне уџбенике у Београду“, рекао је Јовановић.

Председник Општинског одбора Народне странке Вождовац Бошко Шиндић рекао је да је месни одбор у Јајинцима веома важан за Народну странку и да га чини екипа квалитетних људи.

„Људи који живе у Јајинцима најбоље знају шта су проблеми локалне средине и шта су најбоља решења“, рекао је Шиндић.

Шиндић је додао да су напредњаци у општина Вождовац победили 2010. године и да су од тада показали сво незнање и бахатост.

„Прву победу СНС је остварио на Вождовцу, на Вождовцу ће претрпети и први пораз. Ми ћемо, по преузимању одговорности, управљати у интересу грађана“, рекао је Шиндић.

За председника Месног одбора Јајинци изабран је Ненад Ђорђевић, који је рекао да ће се Народна странка трудити да од Јајинаца направи место које ће бити достојно живота људи.

„Јајинци су на само осам километара од центра Београда, а живимо као да нисмо део престонице. Наш циљ је изградња обданишта и побољшање квалитета живота“, рекао је Ђорђевић.