Народна странка

Алексић: Вучић лаже да би волео да опозиција изађе на изборе

Алексић: Вучић лаже да би волео да опозиција изађе на изборе

Први потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је да председник Србије и СНС-а Александар Вучић лаже да волео да види опозицију на изборима и да је, као и много пута до сада, доказао да је оно што се догађа у стварности супротно ономе што говори.

„Да је Вучић желео опозиција изађе на изборе, могао је одавно да почне да поштује Устав Србије, законе и институције, које је потпуно разорио и уместо демократског, створио диктаторско друштво у којем је он господар живота и смрти“, рекао је Алексић листу „Данас“, поводом Вучићеве изјаве да би „волео да опозиција учествује на изборима“.

Циљ приче да он жели да опозиција изађе на изборе јесте да удовољи и додвори се странцима, али сам сигуран да би Вучић највише волео да опозиција не учествује на предстојећим изборима, навео је Алексић.

„После следеће панел-дискусије на којој ће бити разматрано најважније питање за нормалност у Србији, а то су медији, биће потпуно јасно да ли власт жели нешто да имплементира или ће као и до сада све бити на ’мајке ми’, а у стварности се ништа неће догодити“, рекао је Алексић.

Када Вучић буде ослободио медије и престао да злоупотребљава државни буџет, разара институције и почео да поштује законе, онда ћемо моћи да кажемо да се нешто променило, рекао је Алексић.