Народна странка

Алексић: Бојкот спречава разарање Србије

Алексић: Бојкот спречава разарање Србије

Мирослав Алексић, потпредседник Народне странке, поручио је да се „бојкотом избора спречава потпуно разарање Србије и уништавање наше будућности“.

Он је данас, са представницима локалног одбора, на страначком штанду на ужичком тргу, разговарао са грађанима о разлозима за бојкот предстојећих избора и поручио да се „Србија данас дели на оне који ће изаћи и оне који неће изаћи на изборе 21.јуна“.

„Ако изађемо на изборе даћемо режиму подршку да настави да ради све што су његови представници радили до сада. Бојкот је и делегитимизација власти, јер власт неће имати легитимитет после избора и победићемо једино ако 21.јуна сви останемо код кућа“, казао је Алексић.

Наводећи да део опозиције сматра да је излазак на изборе начин борбе против режима, он је додао да је то већ виђено и да није дало резултате.

„Били смо на изборима 2016. године. Били смо у Народној скупштини и нисмо успели ништа да променимо. Тако ни они неће успети ништа да промене. Једино решење је бојкот и мислим да су грађани свесни тога“, истакао је Алексић.

Ивана Парлић, повереница Народне странке у Ужицу, навела је да је „бојкот једини начин да се покаже да постоји граница преко које се не може“ и истакла да се „морају зауставити злоупотребе и корупција режима“.

„Бојкот је начин да освојимо слободу“, поручила је Ивана Парлић.

 

Преузето са портала листа "Данас".